Winkel

Sinds 2002 verkoopt Stefano Campailla smakelijke producten uit het ware Italië in Rotterdam en omstreken. De winkel is door Qualitalia geselecteerd. Samen met Qualitalia hebben wij een assortiment samengesteld van prachtige producten afkomstig uit kleine familiebedrijven in Italië. Dit zijn bedrijven die met passie werken, meesterschap leveren en die ieder op een originele wijze de ware Italiaanse gastronomie vertegenwoordigen. Onze winkel is niet zo groot, daardoor zijn sommige verse producten te bestellen met een levertijd van 1 week/10 dagen.

Uit de eigen keuken worden dagelijks een tal van traditionele Italiaanse take away gerechten bereid.
Ter plaatse hebben wij ook een aantal tafels met een informele sfeer. U kunt genieten van antipasti misti of formaggi, taglieri, panini en verse pasta’s, vlees- en visspecialiteiten of diverse desserts zoals tiramisu en cannoli. La Zia Maria is de plaats voor de echt espresso, ristretto of cappuccino.

Wij zijn een sfeervolle locatie voor een besloten gelegenheid of wanneer u iets te vieren heeft. Het is de perfecte winkel voor cadeaus, relatiegeschenken en pakketten met diverse lekkernijen!

Reserveer hier!